Скочи на садржај

Sportski podovi

PLEXIPAVE je akrilna elastična sportska podloga koja se sastoji od 4 različita sloja nanesena na asfalt ili beton, ukupne debljine oko 2 mm.

PLEXICUSHION TOURNAMENT je akrilna elastična sportska podloga koja se sastoji od 5 različita sloja nanesena na asfalt ili beton, ukupne debljine oko 4mm.

PLEXICUSHION PRESTIGE je akrilna elastična sportska podloga koja se sastoji od 5 različita sloja nanesena na asfalt ili beton, ukupne debljine 5mm.

PLEXICUSHION 2000 je akrilna elastična sportska podloga koja se nanosi na blago ispucao asfalt ili beton, sastoji se od 7 razlicitih slojeva u 14 do 15 nanosa, ukupne debljine oko 6mm.

PU SPORT SYSTEMS je elastična sportska podloga koja se sastoji od gumenog tepiha zalepljenog na asfalt ili beton, i dva nanosa samorazlivajućeg poliuretanskog sloja, u ukupnoj debljini od 6mm do 14mm.

PVC SPORT SYSTEMS je fabrički urađen sportski pod, koji se narola na asfalt ili beton. Sastoji se od jednog penastog sloja i završnog PVC sloja, u ukupnoj debljini od 4mm do 8mm.

VEŠTAČKA TRAVA je sintetička podloga koja se proizvodi u debljinama od 10mm do 60mm.

PRIRODNA TRAVA ZA TENIS za one koji žele da uživaju na terenu kao na Wimbledon-u.

NAXOS višenamenska sportska podloga za unutrašnja igrališta, koja se sastoji od polipropilenskih kocki.

PATMOS višenamenska sportska podloga za spoljašnja igrališta, koja se sastoji od polipropilenskih kocki.

TOP CLAY i TOP SAND nešto totalno novo iz naše ponude. Podloge su sertifikovane od relevantnih svetskih institucija.