Скочи на садржај

Veštačka trava

Group Konzept predstavlja inovativna rešenja u oblasti sportskih podloga, uključujući i naše posebno dizajnirane površine kao što su:

TEXTURIZED

Ova specijalizovana podloga karakteriše se pažljivo raspoređenim vlaknima koja imaju pojedinačne „kovrdžave“ filamente, pružajući brži tempo igre. Dodatno, poboljšana stabilnost punjenja omogućava kvalitetan odskok, dok estetski dizajn sa manje uočljivim materijalom za ispunu i živopisne boje dodatno unapređuju estetiku i doživljaj igre. Ova podloga zahteva manje peska i retko zahteva održavanje, što predstavlja dodatnu prednost. Preporučuje se za zatvorene terene.

MONOFILAMENT

Podloga nudi izdržljivost, elastičnost i brzo prilagođavanje zahvaljujući pojedinačnim polietilenskim monofilamentima. Idealna je za sporije igre, sa čvrstim vlaknima koja doprinose kontrolisanoj brzini lopte. Ovo je odličan izbor za otvorene terene, uz malo više potrebno održavanje, ali sa izuzetnim karakteristikama izdržljivosti i otpornosti.

FIBRILATED

Ovo je još jedna specijalizovana površina sa pažljivo raspoređenim vlaknima koja formiraju strukturnu mrežu, omogućavajući brži tempo igre. Stabilizovan ispun obezbeđuje konzistentan odskok preko površine. Iako može imati manju izdržljivost zbog finijih vlakana, redovno održavanje je ključno za dugovečnost. Ovaj tip podloge preporučuje se za unutrašnju upotrebu. Group Konzept stoji iza kvaliteta i performansi svojih proizvoda, nudeći rešenja koja ispunjavaju potrebe i očekivanja naših klijenata.